AlbanianEnglish

Kreu i Qarkut Tiranë dhe kryebashkiaku i Kamzës në aksionin e mbjelljes së fidanëve: Kthimi i Bregut të Lumit park të gjelbër

...
Kreu i Qarkut Tiranë dhe kryebashkiaku i Kamzës në aksionin e mbjelljes së fidanëve: Kthimi i Bregut të Lumit park të gjelbër

Kamëz, rikonstruktohet kopështi “Hilary Clinton” kushte moderne për 230 vogëlushë

...
Kamëz, rikonstruktohet kopështi “Hilary Clinton” kushte moderne për 230 vogëlushë

Projekt-Buxheti 2020: Prioritet të rinjtë, infrastruktura, ndërtimi i çerdheve, kopshteve dhe shkollave

...
Projekt-Buxheti 2020: Prioritet të rinjtë, infrastruktura, ndërtimi i çerdheve, kopshteve dhe shkollave

Bashkia Kamëz miraton Paketën Fiskale 2020, Suli: Shërbim dhe përkrahje për ata që kanë më tepër nevojë

...
Bashkia Kamëz miraton Paketën Fiskale 2020, Suli: Shërbim dhe përkrahje për ata që kanë më tepër nevojë

U dëmtuan nga tërmeti, Bashkia Kamëz nis punën për rindërtimin nga e para të 24 banesave

...
U dëmtuan nga tërmeti, Bashkia Kamëz nis punën për rindërtimin nga e para të 24 banesave

Kamza ndez dritat e festave, Suli: Gjatë 2020 shërbim dhe kujdes maksimal për qytetarët

...
Kamza ndez dritat e festave, Suli: Gjatë 2020 shërbim dhe kujdes maksimal për qytetarët

Bashkia Kamëz vijon punën në terren cdo ditë, rehabilitohet zona problematike me ujra të zeza mbi sipërfaqe

Bashkia Kamëz dhe kryetari Rakip Suli vazhdojnë punën në terren për zgjidhjen e problematikave emergjente që ka qyteti dhe banorët e Kamzës.
Bashkia Kamëz vijon punën në terren cdo ditë, rehabilitohet zona problematike me ujra të zeza mbi sipërfaqe

Transformimi i Policisë Bashkiake, Suli: Policia Bashkiake tërësisht në shërbim të komunitetit

Pa uniformë, pa korrektësi dhe pa përpërgjegjshmëri ndaj qytetarit, kjo ka qënë Policia Bashkiake që për 12 vite që ka patrulluar nëpër territorin e Kamzës.
Transformimi i Policisë Bashkiake, Suli: Policia Bashkiake tërësisht në shërbim të komunitetit

Bashkia Kamëz nis rehabilitimin e 30 banesave për familjet në nevojë në Paskuqan

30 familje në Paskuqan së shpejti do të mund të kenë një banesë të re pas riparimit të strehës së tyre që do të iu rehabilitohet nga Bashkia Kamëz. Kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli ka inauguruar sot nisjen e punimeve në terren.
Bashkia Kamëz nis rehabilitimin e 30 banesave për familjet në nevojë në Paskuqan

Kryetari i Bashkisë

Kryetari i Bashkisë Kamëz

Këshilli Bashkiak

Lista Emërore e Këshilltarëve

Përmirësoni Qytetin

Raporto një problem

Raportoni një problem duke plotësuar formularin e dhënë direkt tek personat përgjegjës në Bashkine Kamëz

Kontrolli i brendshëm

Nëse dëshironi të raportoni veprime të paligjshme, joprofesionale dhe të pahijshme të të punësuarve në Bashkinë Kamëz,klikoni këtu

Qytetarët pyesin

Shqyrtoni pyetjet dhe përgjigjet e shpeshta të ofruara nga Bashkia Kamëz

SHTYP