Na kontaktoni

Për pyetje rreth shërbimit të karrierës dhe më tepër, na kontaktoni nëpërmjet formave të mëposhtme.

Për shërbimin e karrierës

Më shumë informacion mbi shërbimin e karrierës.

Praktikë pune

Shpall praktikë pune / punë vullnetare për të rinjtë.

Aktivitete & Konferenca

Shpall aktivitete dhe konferenca për të rinjtë.

Oraret

Zyra e këshillimit të karrierës është e hapur çdo ditë, nga e hëna në të premten, nga ora 08:00 deri ne orën 16:00. Ju mirëpresim!

Adresa

Adresa

Bulevardi "Nënë Tereza", Kamëz